Planet-9 Porsche Forum banner

1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
52 Posts
Discussion Starter #1
Intercontinental Trophy Cup Racing
Presents

In the paddock with the Teams you’ve watched all season long…
This Race is Limited and Reserved for Cayman Racers Only!
50 Caymans at one time in one location
Be part of Porsche and Cayman History!




VIR TENTATIVE Schedule
PROGRAM OF EVENTS
October 2-5, 2013

Wednesday, October 2, 2013 PROMOTER TEST DAY
8:00 AM - 8:50 AM Test Session - Spec Race Atom
9:05 AM - 9:55 AM Test Session - NARRA US GT Championship
10:10 AM - 11:00 AM Test Session - Lamborghini Super Trofeo
11:15 AM - 12:05 PM Test Session - Intercontinental Trophy Cup
12:05 PM - 1:15 PM Lunch / TV Cabling Track assess for setup
1:15 PM - 2:05 PM Test Session - Spec race Atom
2:20 PM - 3:10 PM Test Session - NARRA US GT Championship
3:25 PM - 4:15 PM Test Session - Lamborghini Super Trofeo
4:30 PM - 5:20 PM Test Session - International Trophy Cup

Thursday, October 3, 2013
8:00 AM - 8:30 AM Practice - Spec Race Atom (30)
8:45 AM - 9:15 AM Practice - NARRA US GT Championship (30)
9:30 AM - 10:00 AM Practice - Intercontinental Trophy Cup (30)
10:15 AM - 11:15 AM Practice - Super Trofeo (60)
11:30 AM - 12:00 PM Qualifying - Spec Race Atom (30)
12:15 AM - 12:45 PM Practice - NARRA US GT Championship (30)
12:45 PM - 1:30 PM Lunch (45)
1:30 PM - 2:00 PM Practice - Intercontinental Trophy Cup (30)
2:15 PM - 3:15 PM Practice - Lamborghini Super Trofeo (60)
3:30 PM - 4:00 PM Test - ALMS (GT / GTC)
4:00 PM - 5:00 PM Test - ALMS (All Classes)
5:00 PM - 5:30 PM Test - ALMS (P1/P2/PC)
5:45 PM - 6:15 PM Qualifying - NARRA US GT Championship (30)

Friday, Octber 4, 2013
8:00 AM - 8:30 AM Race #1 - Spec Race Atom - 30 Minutes
8:45 AM - 9:15 AM Qualifying - Intercontinental Trophy Cup (30)
9:30 AM - 10:10 AM Qualifying - Lamborghini Super Trofeo (40)
10:25 AM - 11:25 AM Practice - ALMS (All Classes)
11:35 AM - 11:45 AM Pre-Race Activities - NARRA US GT Championship
11:45 AM - 12:15 PM Race #1 - NARRA US GT Championship - 30 Minutes
12:15 PM - 1:15 PM Lunch
1:15 PM - 1:25 PM Pre-Race Activities - Lamborghini Super Trofeo
1:25 PM - 2:15 PM Race #1 - Lamborghini Super Trofeo - 50 Minutes
2:30 PM - 3:30 PM Practice - ALMS (All Classes)
3:45 PM - 4:00 PM Qualifying - ALMS (GTC)
4:05 PM - 4:20 PM Qualifying - ALMS (GT)
4:30 PM - 4:45 PM Qualifying - ALMS (PC)
4:50 PM - 5:05 PM Qualifying - ALMS (P1/P2)
5:20 PM - 5:30 PM Pre-Race Activities - International Trophy Cup
5:30 PM - 6:15 PM Race #1 -Intercontinental Trophy Cup - 45 Minutes

Saturday, October 5, 2013
8:00 AM - 8:30 AM Race #2 - Spec Race Atom - 30 Minutes
8:45 AM - 8:55 AM Pre-Race Activities - NAARA GT Championship
8:55 AM - 9:25 AM Race #2 - NARRA GT Championship - 30 Minutes
9:40 AM - 10:05 AM Warm Up - ALMS (All Classes)
10:20 AM - 10:30 AM Pre-race activities Super Trofeo
10:30 AM - 11:20 AM Race #2 - Lamborghini Super Trofeo - 50 Minutes
11:20 AM - 12:20 PM Lunch
12:20 PM - 12:30 PM Pre-race activities International Trophy Cup
12:30 PM - 1:15 PM Intercontinental Trophy Cup Race #2 - 45 Minutes
1:15 PM - 2:15 PM Pre-Race Activities - ALMS
2:15 PM -

International Trophy Cup - 3 hours
2 - 30 min. practice
1 - 30 min. qualifying
2 - 45 min. races

American Le Mans Series presented by Tequila Patrón

A Race week to remember $850. Reserve now.
Please contact: [email protected] before its to late
 
1 - 1 of 1 Posts
Top